Over Ozoneair

Ozoneair is een Zweeds technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in ozonreiniging. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Luleå, in Noord-Zweden. Met innovatieve technologie produceren we hoogwaardige zuiveringsproducten die gemakkelijk en veilig in gebruik zijn.

ONS VERHAAL

Mensen zeggen vaak tegen ons “Het klinkt te mooi om waar te zijn!” en dat kunnen we begrijpen.

Met onze unieke ozongenerator Ozoneair kunt u de meest ernstige stank verwijderen door gewoon op een knop te drukken, en dat duurt slechts een paar uur. Maar dat is precies hoe het werkt.

Ozoneair is ontwikkeld in Luleå in Zweden. en het was hier in Luleå dat onze oprichter Johan Lundberg zijn idee kreeg. Jarenlang had hij last van de typische “zomerhuis stank” in het zomerhuis van de familie in de Luleå-archipel. De familie probeerde allerlei schoonmaakmiddelen, maar niets werkte. De muffe stank bleef.

In samenwerking met wetenschappers bouwde hij een prototype dat schimmel en vieze stank aantast met behulp van gasozon. Het doel van Johan Lundberg was om een product te maken dat zo eenvoudig en veilig is dat particulieren het zonder voorkennis van ozon zouden kunnen gebruiken. Het prototype werd getest in het zomerhuis van de familie Lundberg en de muffe stank verdween definitief.

De ozongenerator Ozoneair werd gelanceerd in januari 2018. Tegebnwoordig is Ozoneair een succes met meer dan 30.000 tevreden klanten.

Ozongenerator vinter berg

ONZE VISIE

Zuiver het huis met slimme en innovatieve technologie

De gas-ozon (03) wordt geproduceerd uit gewone zuurstof (02) in de lucht. Er worden geen chemicaliën toegevoegd. Ozon wordt al heel lang in de industrie gebruikt, onder andere om water te zuiveren. Onze visie was dat particulieren de efficiënte gasozon kunnen gebruiken voor een veilige zuivering in hun woning. Met de ozongenerator van Ozoneair is de visie werkelijkheid geworden. Elke dag horen we van klanten die ons vertellen over de vieze stank waar ze vanaf zijn gekomen – in huis, het appartement, het vakantiehuis, de auto, de caravan. Stank die niet konden worden schoongemaakt of gelucht en wat geen schoonmaakmiddel ovoor elkaar kreeg. Ozoneair verwijdert stank voor eens en voor altijd.

De zweedse innovatie wordt wereldwijd gebruikt

Meer dan 30.000 ozongeneratoren van Ozoneair worden gebruikt in huizen, appartementen, hotels, voertuigen en werkoppervlakken in 20 verschillende landen. Tot onze klanten behoren naast particulieren ook gemeenten, provinciale besturen, autoriteiten, politie, reddingsdienst en het Rijksagentschap voor Onderwijs.

30 000

Tevreden klanten

500 000

Uitgevoerde behandelingen

5

Aantal kantoren in Europa

Enkele van onze gewaardeerde klanten